Verkstad

Yamaha service

Våra servicetekniker är specialiserade på Yamaha-produkter vilket innebär att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att fastställa och lösa problem på ett effektivt sätt. Förutom det så använder vi såklart enbart originaldelar från Yamaha och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Fördelar med auktoriserad Yamahaverkstad

Att serva ditt fordon hos en auktoriserad verkstad är ett klokt val som ger dig expertis, kvalitetsdelar och trygghet. Med hjälp av vår utrustning kan vi upptäcka problem innan de blir allt för allvarliga och kostsamma.

Om ditt fordon fortfarande är under garantiperioden kan en service hos oss hjälpa dig att behålla garantin. Att utföra service själv eller hos en icke-auktoriserad verkstad kan ogiltigförklara din garanti vilket i sin tur även kan leda till onödiga kostnader samt minskat värde på ditt fordon.

Reservdelar

Yamaha reservdelar & sprängskisser

Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa reservdelar för Yamaha. Oavsett om du söker reservdelar för att hålla ditt fordon i toppskick eller uppgraderingar för ökad prestanda, har vi det du behöver.

Kontakta oss för att boka tid